Cautare

533 de rezultate pentru "catalina marinescu" (3.69 secunde)
Roxana a luat argint in proba de 60 m si bronz cu stafeta de 4x2 ture, alaturi de Cristina Marinescu, Catalina Chirca si Andreea Cojocaru.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
Atelier de confectionat papusi â€" Catalina Marinescu 12, 00 â€" 18, 00 Duminica: Demonstratie pictura icoane traditionale pe sticla â€" Radu Dinca 11, 00 â€" 13, 00;
Senatorul PD, Marius Marinescu, nu a fost, insa, deloc convins de explicatiile vicepremierului si la finalul audierii i-a acordat un stegulet rosu.
Avand in vedere ca nu este pentru prima data cand tavalugul unor investitii de infrastructura distruge inestimabile vestigii ale trecutului in arealul sud-dobrogean, i-am solicitat un punct de vedere asupra acestei situatii Florentei Marinescu, directorul Directiei, Culte si Patrimoniu Constanta, care a afirmat:
• Theodor Stolojan (seful delegatiei PDL) • Petru Luhan • Traian Ungureanu • Oana Antonescu • Marian Jean Marinescu • Iosif Matula, Oana Antonescu • Rares Niculescu • Sebastian Bodu • Cristian Preda • Monica Macovei • Elena Basescu Democrat-liberalii spera ca la alegerile din mai sa obtina 8-9 locuri in PE.
Pe de alta parte, deputatul Marian Jean Marinescu, vicepresedinte al PD Dolj, a afirmat ca modificarea Regulamentului „a devenit un soi de inclestare intre Putere si Opozitie, iar modul in care se va solutiona va arata care este raportul de forte pe esichierul politic“.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Sorin Rosca Stanescu, Florin Nitoiu, Radu Ciobotea, Mircea Suciu sau Gabi Marinescu. ... Printre editorialistii ziarului s-au numarat, la lansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si Gabriel G.
Printre colaboratorii primului numar se regasesc Sorin Rosca Stanescu, Florin Nitoiu, Radu Ciobotea, Mircea Suciu sau Gabi Marinescu. ... Printre editorialistii ziarului s-au numarat, lalansare, Oana Marinescu, Ana Dinescu, Adelina Radulescu si GabrielG.
Senatorul democrat, Marius Marinescu, vicepresedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, a anuntat ieri ca solicita infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa aiba drept obiective anchetarea suspiciunilor de coruptie care planeaza asupra privatizarilor, ajutoarelor de stat, achizitiilor publice, scutirilor de la plata impozitelor, acte ale Guvernului, hotarari de Guvern, ordonante, emise pentru favorizarea unor grupuri de interese, credite guvernamentale de stat, din 1995 pana in prezent.
In acest sens, vicepresedintele comisiei, senatorul democrat Marius Marinescu, i-a cerut lui Sebastian Vladescu sa nu confunde Guvernul cu un SRL. Marinescu i-a solicitat liberalului sa-l retraga din functia de membru al Consiliului de administratie al Loteriei Romane pe Nicolae Rotileanu, fost partener de afaceri al actualului ministru.
Senatorul democrat Marius Marinescu a intrat ieri intr-o disputa cu vicepremierul conservator, Gheorghe Copos, pe tema infiintarii Autoritatii Romane pentru Mediul de Afaceri (ARMA). ... Marinescu a respins toate argumentele vicepremierului Gheorghe Copos, formulate in cadrul comisiei juridice a Senatului, pe unele dintre ele calificandu-le drept minciuni.
Pentru ca aveau pareri diferite asupra unui proiect de legi care privea privatizarea Loteriei, senatorul PD Marius Marinescu si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, s-au dat cocosi si au inceput sa-si masoare barbatia in fata senatorilor care ii priveau ca pe niste circari, pregatindu-se probabil sa faca pariurile asupra castigatorului confruntarii.
Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca membrii comisiei doljene vor merge in fiecare dintre cele trei comune limitrofe Oltului pentru a verifica actele depuse de sateni in 1991.
Presedintele executiv al PD Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat ca stie de la organizatia democratilor din Calafat ca doi consilieri locali si-au depus adeziunile la PD.
Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul Prefecturii Dolj, a declarat ca deocamdata concursul pentru ocuparea functiei de subprefect nu este deschis, insa acest lucru s-ar putea schimba o data cu publicarea in Monitorul Oficial al unei ordonante adoptate la sfarsitul saptamanii trecute.
Nepoata Noricai Nicolai "si-a exercitat votul" exact la o propunere a controversatului senator Marius Marinescu. Initiativa lui Marinescu viza propuneri pentru modificarea Codului Fiscal, dar a fost respinsa de senatori.
Societatile cu capital de stat, institutiile si autoritatile publice nu vor mai putea sponsoriza firmele private, potrivit unei initiative a senatorului PD Marius Marinescu, adoptata ieri de Senat.
Reconstructia unei case, evaluata la 544 de milioane de lei Eugen Marinescu, directorul Directiei pentru Verificarea Legalitatii Actelor din Prefectura Dolj, a declarat ca situatia care a fost prezentata la Bucuresti nu este definitiva si va fi modificata in functie de schimbarile survenite in cazul caselor aflate in pericol de prabusire care ar putea cadea in timp.
Macovei a punctat acest lucru in prezenta purtatorului de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu. De altfel, Marinescu a recunoscut, cu greu, ca a existat chiar o pauza de consultari intre sefului statului si cel al Executivului.
google-analytics.com